Wat wil jij op video vastleggen?

Wie waren je voor 


logos
Tevreden klanten
House of Steve

Beeld en geluid zijn een extra demensie en daardoor een goede aanvulling op mijn webteksten. Het is ook een manier voor kennismaken, om meer van mezelf te laten zien aan potentiële klanten.


Tijdens de opname was Barend rustig en wist me op mijn gemakt te stellen, muziekje erbij en gewoon de tijd nemen. Met een opstelling als ‘niets is fout, gewoon oefenen, bijschaven en opnieuw doen’

Patricia van Rooij – Met 6 Benen Op De Grond
houseofsteve

Wij hebben de samenwerking met House of Steve als erg prettig ervaren. Communicatie met Barend verloopt vlot en effectief via verschillende kanalen (mail, whatsapp, telefoon) waardoor je gemakkelijk af kunt stemmen gedurende het project.

Sten Verbruggen - REDUCD

House of Steve

Wij werken al jaren met plezier met Barend van House of Steve voor onze videoproducties. We zijn een ecommerce bedrijf voor industriele producten en video is een uitgelezen medium om onze productkennis te delen en betrokkenheid met onze doelgroep te creëren.

Jan-Willem Pustjens - Managing Partner @ Tameson

house of Steve

JIACO Instruments collaboration with Barend was great from start to finish. We had a strong idea of what we wanted to communicate both verbally and visually in our video, and Barend captured this efficiently and edited it to a fantastic finished product.

Mark McKinnon - Sales Director @ JIACO Instruments
House of Steve

Barend heeft een oog voor detail wat een professionelen video heeft opgeleverd. Daarnaast zorgt zijn vriendelijkheid voor een fijne sfeer tijdens het filmen wat het resultaat erg ten goede doet.

Jochem Baltussen – Tameson